Tjen penge på din bil med Sponsorcar

SponsorCar: Tjen penge på din bil
SponsorCar er et arkiv med annoncører, som gerne vil reklamere for et bestemt produkt, serviceydelse eller virksomhed på danske biler.

SponsorCar henvender sig til dig, som ønsker at køre med reklamer på din bil. Man kan sige, at SponsorCar er et arkiv med annoncører, som gerne vil reklamere for et bestemt produkt, serviceydelse eller virksomhed.

SponsorCar henvender sig til dig, som ønsker at køre med reklamer på din bil. Man kan sige, at SponsorCar er et arkiv med annoncører, som gerne vil reklamere for et bestemt produkt, serviceydelse eller virksomhed. Du kan blive medlem helt gratis, og når du vælge at reklamere for en af førnævnte ting, kan du få et gavekort eller et kontant pengebeløb udbetalt. Du kan desuden også tjene penge, hvis du som medlem besøger de forskellige annoncørers hjemmesider. De eneste krav for at blive medlem hos SponsorCar er, at du skal være 18 år og have din egen bil.

Som annoncør hos SponsorCar har du mulighed for at gøre brug af en anderledes form for markedsføring, da du kan få reklamerne helt ud på de små landeveje i Danmark. Reklamerne kan bl.a. være placeret på bilernes døre, men også på bilens front. Foruden reklamer på biler kan de tilmeldte annoncører også reklamere for deres virksomhed, serviceydelser og/eller produkter via online kampagner.

SponsorCars hovedformål

Hos SponsorCar har man et klart formål om, at man vil være behjælpelige med at finde annoncører til sine medlemmers biler. Der er dog ikke nogen garanti for, at SponsorCar kan finde den helt rigtige sponsorbil til netop den enkeltes annoncørers behov.

Hvis du er medlem hos SponsorCar er du ikke forpligtet til at tage imod de tilbud om at køre med reklamer, som SponsorCar tilbyder dig. Du kan derfor til enhver tid sige nej til et tilbud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *