Billige kontaktlinser direkte i din postkasse

AQUAlens – Billige kontaktlinser – SPAR 45%
Bestil kvalitets kontaktlinser direkte fra producenten og spar min. 45%. Læs mere om kontaktlinser fra AQUAlens her.

Aqualens er en virksomhed som sælger kontaktlinser i Danmark og flere steder i Europa
Aqualens er en virksomhed som sælger kontaktlinser i Danmark og flere steder i Europa. Det er ikke muligt at få foretaget en synstest eller tilpasning af kontaktlinserne hos Aqualens, idet virksomheden kun sælger produkterne. Dog samarbejder Aqualens med flere optikere i de største byer i Danmark, og på virksomhedens hjemmeside er der en liste over de optikkere, som Aqualens samarbejder med.
Aqualens produktet
Aqualens sælger kun 1 dagskontaktlinser til lave priser i forhold til de konkurrerende virksomheder på markedet for kontaktlinser. En af grundene til at Aqualens kun sælger 1 dags kontaktlinser er, at når man bruger månedslinser, så skal disse renses med væsker, som er blandet med kemikalier. Flere og flere lider af allergi, og det vil Aqualens undgå ved at sælge 1 dagskontaktlinser, da det er den mest sikre form for kontaktlinser, fordi man undgår allergiske reaktioner fra kemikalierne i de forskellige rensevæsker.
1 dagskontaktlinser fra Aqualens er produceret på nogen af de mest moderne laboratorier i hele verden. Producenterne af Aqualens´ kontaktlinser har et tæt samarbejde med forskellige ingeniører, optikere og kvalitetsfolk fra branchen i forbindelse med design og Aqualens kontaktlinser. Kontaktlinserne bliver kvalitetstestet to gange, inden de bliver sendt på varelageret, hvilket medfører en sikkerhed for Aqualens´ kunder om, at de kun køber kontaktlinser af meget høj kvalitet.

Levering

Når du har bestilt dine kontaktlinser hos Aqualens, kan du i langt de fleste tilfælde få leveret linserne dagen efter din bestilling, hvis du har lavet din bestilling på en hverdag inden kl. 15.00. Bor du i et EU land og bestiller kontaktlinserne, kan du forvente en leveringstid på ca. 3-5 hverdage. Portoen hos Aqualens er den samme uanset, hvor mange kontaktlinser du bestiller. Derfor kan det betale sig at bestille mange på en gang, da du på denne måde kan spare flere penge.

Som kunde hos Aqualens får oplever du en høj service og en sikker forbrugerbeskyttelse. Du får desuden 14 dages fuld retur ret, også selvom, du har brugt dine kontaktlinser. Dog må du ikke have brugt mere end 10 linser, hvis du ønsker at returnere dem i tilfælde af, produktet ikke lever op til dine forventninger. Skulle det ske, at du sender dine Aqualens kontaktlinser retur, skal du selv betale for portoen, og du skal sende linserne tilbage i original og uskadelig emballage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *